Digital Marketing » Zoekmachine optimalisatie » SEO Tilburg » Zoekmachine optimalisatie Tilburg

Zoekmachine Optimalisatie bureau Tilburg

Een professioneel zoekmachine optimalisatie bureau in Tilburg.  Er zijn steed meer websites die onder de aandacht willen komen van de internetgebruikers. Wil je daarin het verschil maken? Dan kan je er maar beter voor zorgen dat je website optimaal wordt gevonden door zoekmachines zoals Google. Deze technische aspecten van zoekmachine optimalisatie worden door ons professioneel zoekmachine optimalisatie bureau in Tilburg uitgevoerd. Ze lijken op het eerste zicht eigenlijk niet zo moeilijk. Echter, om tegenwoordig het verschil te maken met je website is er meer nodig.

Zoekmachine optimalisatie in Tilburg met visie!

Onze eigenzinnige visie op zoekmachine optimalisatie: als jij als ondernemer investeert in een website dat doe je dat met één doel: meer winst maken. Wij optimaliseren je website zodat je aan het einde van de rit meer klanten krijgt. Hoog staan in Google is geen doel op zich. Zoekmachine optimalisatie is een middel om meer bezoekers, prospecten en klanten te genereren.

Dat lijkt logisch maar wordt vaak vergeten. Overenthousiaste webmasters proberen de klant hoge posities te verkopen door middel van zoekmachine optimalisatie voor te voor de hand liggende zoekwoorden. Er wordt vaak onvoldoende tijd en aandacht besteed aan een grondige voorbereidende analyse van het online gedrag van prospecten en klanten. Je kan het de gemiddelde webmaster niet kwalijk nemen. Deze fundamentele bouwstenen van elke geslaagde commerciële campagne behoren tot het vakgebied marketing, en niet tot webdesign of programmatie.

“Bij zoekmachine optimalisatie gaan seo en marketing hand in hand!”

Als webdesign en SEO bureau in Tilburg is het dus zeer belangrijk dat wij dat altijd voor ogen houden. Het volledige ontwerp van de website staat in functie van dan ene doel. Dat is nieuwe klanten aantrekken. Daarvoor is goede mix van tools onontbeerlijk. Zoekmachine optimalisatie is daarvan een zeer belangrijke pijler.

Zoekmachine optimalisatie in de conversion flow

Aan het begin van het verhaal staat de bezoeker, een anonieme surfer die geen klant van je is, en misschien zelfs je bedrijf niet kent. Welke stappen zijn er nodig om van een anonieme bezoeker een rendabele klant te maken. We vertellen dit in een aantal stappen in de conversion flow.

Een bezoeker geeft een zoekterm in op een zoekmachine

De zoekmachine zoals Google pikt jouw website eruit en deze verschijnt bovenaan in de zoekresultaten.De bezoeker ziet je website vermelding in de zoekmachine en leest de omschrijving die bij je website staat. Als de omschrijving goed is wordt hij geprikkeld en wil hij meer weten over je website. De internet surfer klikt op de link en gaat naar je website. De internaut wordt nu bezoeker. Hij komt op een pagina van je website terecht en wil snel nagaan of je website inderdaad een oplossing kan zijn voor zijn behoefte. De bezoeker vindt een link naar een pagina die hem kan interesseren en klikt op de link. Hij leert op deze pagina over je producten en diensten. Je bezoeker wordt een geïnteresseerde bezoeker. Op de website staat een duidelijke call-to-action. Deze is afhankelijk van het soort product of dienst. Je kan de klant vragen om zich in te schrijven op je nieuwsletter, via het contactformulier meer informatie te vragen, telefonisch contact op te nemen. De geïnteresseerde bezoeker is nu prospect geworden. In het geval van een online shop wordt hij in één beweging misschien ook klant. De prospect wordt klant door de opvolging van de eigenaar of salesmanager.

Zoekmachine optimalisatie die het verschil maakt

Het is duidelijk, de bovenstaande punten zijn allemaal belangrijk. Als je bij één van deze stappen de mist ingaat surft je klant snel naar de website van je concurrent. Bij een volledig zoekmachine optimalisatie plan moeten dus alle aspecten goed zitten: de technische kant van de SEO, goede copywriting met aantrekkelijke teksten en semantische woorden (LSI), een duidelijke call-to-action en een goede verkoopopvolging.

Ben je op zoek naar een professioneel zoekmachine optimalisatie bureau in Tilburg waarmee je echt het verschil kan maken? Vraag vrijblijvend meer info over onze mogelijkheden. Wij komen in de omgeving van Tilburg ook graag tot bij jou. Zo kunnen we samen de mogelijkheden inzake SEO Tilburg voor je website bespreken.