Services: Mobile Marketing

Er ontstaan dagelijks nieuwe kanalen en platforms en mobiel neemt een sterke voorsprong.

Het aantal smartphonegebruikers groeit gestaag en het is veel groter dan pc-gebruikers, daarom moet de mogelijkheid om het publiek van dit kanaal te bereiken niet worden genegeerd. Mobiele marketing zorgt voor sterkere gebruikerservaringen die verder gaan dan de standaardbanneradvertentie, die gemakkelijk over het hoofd kan worden gezien op een mobiel scherm, waardoor er meer mogelijkheid is om het beoogde publiek altijd en overal te bereiken.

Mobiele marketing biedt een breed scala aan mogelijkheden voor interactie met gebruikers op een meer persoonlijk niveau. Tegenwoordig kunnen we een veel specifieker doelgroep aanspreken, niet alleen op basis van leeftijd, geslacht en locatie, maar ook op interesses en mobiele browsegegevens, evenals andere factoren die de mogelijkheid bieden om een specifiek doelsegment te bereiken binnen een specifiek publieksprofiel.

Experts bij het ontwikkelen van websites, onze implementatieservices zijn afgestemd op uw individuele behoeften. Als toonaangevend professioneel team voor mobiele marketing kunnen we uw volledige mobiele campagne beheren, van strategisch overzicht, doelgroepprofilering, campagnedesign en -ontwikkeling, tot levering en rapportage.

%

Verhoging na activeringssnelheid

h

%

Pagina Betrokkenheid Verhoging

i

Paginaweergaven gemiddeld

Downloads

Wij bieden een op maat gemaakte analyse van uw mobiele marketingstrategie, op maat gemaakt om aan de zakelijke behoeften te voldoen. Mis geen enorme zakelijke kansen – ga mobiel!

Mobile First Design

We zorgen voor een geweldige browse-ervaring voor alle gebruikers met gerichte inspanningen op mobiel en desktop.

Nauwkeurige targeting

We kennen het potentieel voor mobiele marketing voor zakelijk succes en daarom zijn onze mobiele campagnes gebaseerd op nauwkeurige targeting.

b

SMS Campings

We gebruiken een cross-channelaanpak die verschillende mobiele kanalen integreert, inclusief SMS mobiele marketingcampagnes.

Our case studies

Operatie Divisie

Deze website behaalde een Google-ranking in vier maanden: rangorde # 1- # 3 voor zoekwoord “Opertray”

Triest ontwerpen

Deze site past een slimme SEO-strategie toe om online klanten te verwerven via long-tail search…

Plainst Tech

Momenteel is 65% van het totale verkeer op de site en de meeste online…

Maindex oplossingen

55% van de omzet komt uit biologisch zoeken. Zoekverkeer is de grootste bron van inkomsten…

Tell us about your project

Let us help you get your business online and grow it with passion

Trek uw doelmarkt aan en overtuig u en vergroot de zichtbaarheid van uw website in de zoekmachines met de inhoud van onze professionele copywriters.

We’ve looked at a lot of SEO solutions but these guys were always the clear favorite. They have the right strategy and they’ve been awesome to work with.

Irene Warner

CEO & Founder

9 + 9 =