Online Marketing Bureau Rotterdam

Online marketing bureau in Dordrecht voor SEO en conversie optimalisatie

Als online marketingbureau in Dordrecht is JNB Web Promotion gespecialiseerd in zoekmachine optimalisatie (SEO) en conversie optimalisatie (CRO). Wij ontwikkelen een op maat gemaakte SEO strategie om zowel op korte als lange termijn de gewenste resultaten te boeken voor jouw bedrijf. Onze aanpak is volledig gericht op het behalen van jouw doelstellingen.

Begeleiding en transparantie staan centraal in onze werkwijze. Wij geloven dat dit de sleutel is tot een gezonde en vertrouwde relatie tussen ons als bureau en jou als klant. Samen zorgen we ervoor dat jouw website en online marketing de aandacht krijgen die ze verdienen.

Wat is SEO?

SEO staat voor Search Engine Optimization, oftewel zoekmachine optimalisatie. Het doel is om jouw (mobiele) website te optimaliseren en de 4 SEO pijlers te verbeteren:

  • Techniek
  • Content
  • Autoriteit
  • Gebruikerservaring

Als je hier overal hoog op scoort, zul je op positie 1 staan in Google op jouw focus zoekwoord. JNB Web Promotion helpt bedrijven in het hele SEO traject, van het verbeteren van autoriteit en content tot de techniek van een website. Wil jij ook groeien via online marketing? Neem dan contact op met onze ervaren professionals!

Waarom SEO?

SEO is een online marketingkanaal dat vaak onderschat wordt. Veel mensen denken dat SEO vanzelf gaat als ze een website hebben, maar in de praktijk is dit anders. Je moet echt kijken waar jouw kansen liggen om je website te optimaliseren en verder te laten groeien.

Het is belangrijk om deze kansen te benutten en SEO als fundament van je online marketingplan te gebruiken. Hiermee kun je van SEO een lucratief kanaal maken dat als basis dient voor je website. Bovendien heeft SEO raakvlakken met andere disciplines zoals zoekmachine adverteren en conversie optimalisatie.

Probeer daarom altijd om SEO op de meest effectieve manier in te zetten en verder te kijken dan de basis. Dit kan elke website verder helpen op het gebied van online marketing.

Onze SEO aanpak

De SEO aanpak van JNB Web Promotion bestaat uit de volgende stappen:

  1. Initialisatie: het analyseren van de website en de potentie in de markt.
  2. Inventariseren: het prioriteren van SEO optimalisaties en het maken van een roadmap.
  3. Implementeren: het doorvoeren van SEO optimalisaties.
  4. Evalueren: resultaten evalueren.

Aangezien de concurrentie niet stilstaat, is het continu optimaliseren van je website zeer belangrijk. Wij helpen bij een strategische en doorlopende SEO optimalisatie om uiteindelijk hogere posities in Google te behalen.

Onze SEO specialisten hebben jarenlange ervaring in complexe SEO trajecten. We hebben een bewezen en succesvolle aanpak, waarmee we al meerdere bedrijven hebben laten groeien. Kies jij ook voor onze aanpak? Neem dan gerust contact op!

SEO & conversie optimalisatie

Google heeft de afgelopen tijd grote updates doorgevoerd, waardoor gebruikerservaring een steeds belangrijkere rol speelt. Ons SEO en CRO team werkt daarom nauw samen om onze klanten het beste te kunnen helpen met:

  • Het beste antwoord bieden aan de gebruiker, zowel via content als visueel.
  • Het verbeteren van de gebruikerservaring op de website.
  • Het verhogen van de conversies en realiseren van bedrijfsdoelstellingen.

Wat is conversie optimalisatie (CRO)?

Conversie optimalisatie draait om het verbeteren van je website door je doelgroep, klanten en bezoekers beter te begrijpen. Dit wordt gedaan via kwalitatief en kwantitatief onderzoek, om vervolgens hypotheses op te stellen voor websiteverbeteringen. Hoe beter je je doelgroep begrijpt, hoe beter je je website hierop kunt afstemmen.

Online Marketing Bureau Rotterdam

Waarom conversie optimalisatie?

Een gestructureerd CRO proces heeft een positieve impact op je marketing en bedrijfsdoelstellingen. Het zorgt ervoor dat je traffic kanalen beter renderen en de Net Promoter Score (NPS) verbetert. Daarnaast leer je meer over je doelgroep, inzichten die je kunt toepassen op andere kanalen voor betere resultaten.

Conversie optimalisatie is geen eenmalig traject, maar een continu proces waarbij de stappen zich herhalen. De focus ligt altijd op data-onderbouwing en validatie van hypotheses. Gemiddeld ligt het succespercentage van A/B testen op 33%.

Waarom kiezen voor het SEO Bureau van JNB Web Promotion?

De conversie specialisten van JNB Web Promotion hebben meer dan 10 jaar ervaring. Zij weten hoe je hogere conversies genereert, hypotheses stelt en een duurzaam CRO proces opzet. Hiermee helpen we jouw bedrijf met groei en begrip van de doelgroep.

Wil je direct onze toegevoegde waarde ervaren? Neem dan contact op met ons online marketingbureau in Dordrecht!